Hoe is het nu met ?

Hey.

Wat leuk dat je ook nieuwsgierig ben hoe het nu met mij gaat ( Angela). Ik kreeg veel vragen op mijn insta of onder mijn youtube hoe het nu met mij gaat.

Zoals vele van jullie weten ben ik in verwachting van ons eerste kindje. Februari 2019 deden we samen een test en die was dik positief. Daarna is er een hele boel gebeurd en ben ik ook gestopt met vloggen. Dit had allemaal een reden.

De eerste paar weken ben ik ontzettend ziek geweest en was ik echt heel moe. Ik kon wel heel de dag slapen tussen het kotsen door. Eerst dacht ik dat hoort er allemaal bij het spugen en moe zijn maar het werd steeds erger en op zijn ergste punt kon ik gewoon niks meer binnen houden. En ben toen ook van boord gestapt om ‘even’ bij mijn ouders uit te zieke en naar het ziekenhuis te kunnen. Eenmaal in het ziekenhuis kreeg ik allerlei soorten medicatie tegen de misselijkheid maar zelf dat kwam eruit. De artsen hielden me goed in de gaten dat ik niet uitgehongerd of uitgedroogd was dus moest vaak even bloedprikken of urine inleveren. Het was gewoon dom weg wachten tot week 12/14 want dan word het gemiddeld wel minder. Vertelde de artsen dus dat deden we dan maar

Ik was de weken echt aan het aftellen en hoopte dat ze allemaal gelijk hadden dat het minder werd, week 12 brak aan ik moest naar het ziekenhuis voor onze eerste echte echo. Ondertussen was ik wel -15 kilo afgevallen door het vele spugen. Dus moest ook even weer urine inleveren en alles was goed. Naar mate de weken voorbij gingen voelde ik mezelf ook al stukken beter. Ik kon op een gegeven moment mijn onbijt en lunch ook al binnen houden.

Week 15 brak aan ik voelde me al 100 x fitter als voorheen we kregen weer een echo en even een paar kleine onderzoekjes. Helaas bleek toen mijn bloeddruk te hoog te zijn en het hartje van de baby ging iets te snel, ik werd dus weer vaak verwacht in het ziekenhuis voor controle. Het enigste advies was de artsen me konden geven was RUSTEN RUSTEN RUSTEN EN HEEEL VEEL ONTSPANNEN.

15 weken zwanger.

En dat deed ik dan maar ook, ik probeerde me zo rustig mogelijk te houden. En we besloten dat ik dan nog even aan de wal bleef voor de controles in het ziekenhuis. Het heen en weer race zou misschien ook stress geven.

ik ben nu inmiddels 18 weken zwanger. En het gaat ontzettend goed met me. Moet zo af en toe nog even voor een extra controle naar het ziekenhuis. Maar lichamelijk voel ik me weer helemaal goed. Mijn buik word steeds dikker dus het besef dat daar een klein kindje in groeit van Klaas en mij komt ook steeds meer.

18 weken zwanger.

Omdat ik mezelf nu steeds beter begin te voelen hebben we ook besloten dat ik na de 20 weken echo weer een reisje mee ga varen. En dit alles gaan we natuurlijk ook voor jullie vloggen.

Liefs Angela.

7 thoughts on “Hoe is het nu met ?

  1. Gelukkig gaat het nu beter met je ja ze zeggen zwanger zijn is mooi maar als je zoveel moet overgeven word het een hel maar dat is nu gelukkig over en ik hoop dat het nu wel een mooie zwangerschap word en dat je weer terug aan boord kan gaan wonen want dat is toch je thuis he nou Gr van uit Krabbendijke en tot horens

    1. Ja gelukkig gaat alles nu veel beter, en gaan we weer richting boord na me 20 weken echo. Ook wel heel gezellig weer voor klaas samen varen.

  2. Oh,wat fijn Angela, dat je niet meer misselijk bent. Nu maar fijn genieten op het water en alvast maar wat met het babykamertje beginnen. Groetjes Roely.

  3. Hoi Angela. Fijn om te lezen dat alles nu weer goed met je gaat! Jeetje meid wat heb jij het voor de kiezen gehad! Eerst heb je al veel last van je allergie, en dan raak je zwanger en weer het hele lichaam overstuur! Ik heb diep respect voor jullie! Klaas kan het schip ook niet zomaar even stil leggen om bij jou te zijn. En jij bent nood gedwongen aan de wal beland bij je lieve ouders! Jullie krijgen het ook niet cadeau! Maar hier hebben jullie je ook weer door heen geslagen! Ik hoop dat jullie verder een goede zwangerschap hebben. Met over een paar maanden een wolk van een baby! Ik wens jullie een behouden vaart toe! Groeten van Sytse-Jan uit Stiens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *